Wednesday, March 9, 2011

~Bday My Baby

Assalammualaikum.hehehe~lama nya x update blog~hehe bz wat persiapan bday my baby~~al maklum ler~~anak pertama~~jd xtau mcm na nk wat party~~jd kelam kabut gak ler~~actually bday sarah 4 mac hri jumaat~~d sbb kn hri jumaat(org keje)mama wat 5 mac(time org cuti ler)~~hri jumaat 2 mama~~hubby & sarah g shoping brg2 utk party 2~~perghh penat giler..dri kul 11am sampai kul 9 mlm bru balik umah~~sampai jek umah mama terus ler wat apa yg sepatut nya mama buat..kemas umah~~potong bhn2 utk d msk..bungkus jajan..tiop belon..perghh naik semput gak ler mama meniup belon 2~~tpi sib baik gak ler ada yg menolong~~(maceyy pd yg tolong tiup lilin)kul 4pg bru mama tido..kul 8am mama dh bgn sbb nk siap kan benda2 yg x siap lg~~majlis start kul 2..tpi kul 1 lbh dh ada yg dtg~~hehe xper ler..makanan semua dh siap..tnggl nk mkn jekk~~pukul 3ptg bru ler sesi meniup lilin start~~memandang kn Sarah xtau tiup lilin~~apa lg..mama dgn papa dia ler yg tiup~~hahahaha..sekali skala apa salah nya kan~~hri 2 mama wat suprise utk mama(my mom) mama gak~~kebetulan bday mama 6 mac~~alang2 2 mama smbut gak ler bday my mom trsayang mama~~thanks 2 papa(hubby mama ler)sbb sponser kek utk my mom~~menantu kesayangan kata my mom~~ngehhh3~~
ramai juga lah yg dtg~~syukur alhmdullillah~~semua nya berjalan lancar~~cuma 1 lah~~mama x mampu nk layan semua serentak~~trpaksa lari2 coz dia org leh dtg serentak lak..dgn bday girl ngamok lg~~perghhhh memang mcm org x siap lah mama sarah ni..hehehe..tpi xper..utk anak tersayang~~mama sanggup berkorban apa sajer~~Thanks pd yg dtg~~& sorry pd yg x sempat d jemput~~semua ni last minit~~jd x smpt nk kol smua..tpi kat sini mama sedia kan gambo masa bday party 2~~buat tatapan yg x dpt dtg~~
Warna Tema Birthday Party ni...~Merah~Hitam~Putih


 Happy Birthday Qaseh Qaisarah


 Birthday Cake


Birthday Girl


Papa ~ Mama ~ Qaseh


Suprise utk my Mom


Tetamu-tetamu


~Hadiah~



adehhh byk lg sebenar nya..tpi ckup ler wat masa ni ekk..nnti mama upload lg..tungguuu..hehehe







2 comments:

pu3asisa said...

huhu..hepi bfday acehhh~~

cumel2~~

Farah said...

thanks kak zika(pu3asisa)..sowy..bkn xnk jemput..tpi lupa nk pesan kat yaya..nk kol mama xtau no zika...sowy byk2..